Archívum

Saját munka 41.

Hét év után eljött a változtatás ideje 🙂 előtte-utána

Facebook

Saját munka 40.

Egy panel fürdőszoba és mellékhelyiség stílusváltása
A fókuszban a Coordonné posztertapétája a Biggie Home-tól
A korábbi állapot itt nézhető meg:
https://blog.classicinteriors.hu/?p=6424

Facebook

Saját munka 28.

Ezt a 66 nm-es, 3 szobás panellakást egy nyugdíjas házaspár számára terveztem meg. Még tavaly költöztek be, de most lett fotózható a végeredmény.
A lakás teljes felújításon esett át. A középső szoba (nappali) falát kivettük és egybe nyitottuk a szűk folyosóval. A legbelső szoba lett a háló, a bejárathoz legközelebbi pedig az étkező, ahol helyett kapott egy íróasztal és amelyhez erkély is tartozik. A konyhában megszüntettük a picike kamrát, annak helyére került a mosogató. Így a régi szűkös panel konyha most G alakot formáz, ami rengeteg tárolóhelyet biztosít. A fürdőszobában a kád helyett zuhanyzót alakítottunk ki.
A beépített bútorokat asztalos készítette méretre, a többi nagy része adott volt (pl. ülőgarnitúra, nappali szekrénysor, étkező szett). A klasszikus stílus jól tükrözi a tulajdonosok ízlését. A barna és fehér kontrasztját megtörik a pasztell színek és a minták. A merész, fekete alapon rózsás tapéta bevállalása a házaspár részéről külön meglepetés volt számomra. Ritka az olyan munka, ahol a dekoráció bőségesen rendelkezésre áll és tökéletesen illik is a megálmodott stílushoz – élvezet volt a képeket és egyéb elemeket válogatni és a helyükre illeszteni.
Igazán élhető, vendéglátásra alkalmas, nyugodt és békés hangulatú otthon vált valóra.
További képek itt találhatók: https://classicinteriors.hu/hu/referenciak/20-referencia/70-referencia20

Facebook

Saját munka 26.

Kiadásra szánt (bútorozatlanul) belvárosi lakás felújítása
További képek itt: https://classicinteriors.hu/hu/referenciak/20-referencia/62-referencia16

Facebook

Saját munka 21.

Tavaly készült el ennek az 56 nm-es belvárosi lakásnak az átalakítása egy nagyon kedves hölgy számára. A tér áttervezése mellett a megfelelő mennyiségű tárolóhely kialakítása volt fontos szempont. A konyha helyére került a hálószoba, hogy a pici hátsó erkélyt is kihasználjuk, így a kamra gardróbbá alakult. Az előszoba és egy félszoba közös falának megszüntetésével jött létre az új konyha. A régi hall falát szintén lebontottuk, így bőven elfér az étkező és a nagyobb gardrób egymás mellett. Ezzel a központi tér sokkal szellősebb, élhetőbb lett. A semleges krémszín és barna biztosítja a nyugodt alapot, amit a kék különböző árnyalatai élénkítenek fel, a türkiztől a kobaltig.
További képek itt: http://classicinteriors.hu/hu/referenciak/20-referencia/60-referencia15

Facebook

Saját munka 20.

Nemrég készítettem el ennek a nappali szobának a lakberendezési terveit egy kedves házaspár számára. A helyiség 22 nm és hálószobai funkciót is ellát. Az igény a látvány felfrissítése és lakályosabbá tétele volt, a meglévő ülőgarnitúra és heverő megtartásával. A tulajdonos hölgy beleszeretett ebbe a szekrény típusba, így a megfelelő elemek összeválogatása, térbeli elrendezésének kialakítása, és méretre gyártatása volt az elsődleges feladatom. A tapéta kiválasztása megfelelő körültekintést igényelt. Sikerült találnom egy textil hatásút, amely finom színével elegáns hátteret ad a berendezésnek. Mivel panel lakásról van szó, a csíkok segítenek vizuálisan magasítani a teret, amit a díszlécezés tesz teljessé. A barna árnyalatainak ellensúlyozására a halvány türkiz színt tartottam tökéletes megoldásnak, ami a kiegészítőkön, textileken jelenik meg. Fejtörést és némi keresgélést igényelt a dohányzó asztal, mivel a kiválasztott bútorcsaládhoz nem tartozott megfelelő. Stílusban és színben végül is egy aukciós oldalon találtam meg az ideális darabot. Meg kellett még oldanom az emléktárgyak, a könyvek és a TV készülék elhelyezését is.
További képek itt: http://classicinteriors.hu/hu/referenciak/20-referencia/58-referencia14

Facebook

Saját munka 18.

Panel fürdőszoba és mellékhelyiség felújítása minimális csempe használattal

Facebook

Teleltetés

A télre behozott cserepes növények dekoratív elhelyezése a lakásban

Facebook

Saját munka 15.

Klasszikus csillárok 260 cm belmagasságnál – nem lehetetlen

Facebook

TV2 interjú

A TV2 Szépítők c. lakberendezési műsorának szombati adásában volt a velem készített interjú, ami az alábbi linken elérhető. A felvezető után rögtön ez a blokk következik.
https://tv2.hu/musoraink/szepitok/245440_csokkentheto-a-lakashitel-osszege.html

Facebook