Archívum

Shaker tárgyak

A kézzel készült shaker bútorok és használati tárgyak szépsége magas minőségükben és egyszerűségükben rejlik. Visszafogott, meleg színeik otthonossá teszik a puritán berendezésű lakótereket.

Facebook

Szemétből

Saját kezűleg elkészíthető használati tárgyak szemétből – gondold át, mielőtt kidobod!

Facebook

Ágyásszegély 2.

Klasszikus stílusú, dekoratív ágyásszegélyek

Facebook

Takaró

A kanapéra vagy az ágy végébe „hanyagul ledobott” takaró nem csak színfolt lehet, de mozgalmasságot is visz a térbe, így remek dekorációs elem

Facebook

Kerti fókuszpont

Egy kertben is hasznos a fókuszpont kialakítása. Ez lehet szobor, napóra, madáritató, pad, tűzrakó hely, pergola, egy nagy kaspó tele virággal vagy akár maga a fészer is.

Facebook

Zuhanyfüggöny 2.

Zuhanyfüggönyök elegánsabb kivitelben

Facebook

Kötél

A természetes kötélből készült kiegészítők nem csak a tengerparti stílushoz illenek

Facebook

Ólomkristály

Az ólomkristály legalább 24% ólom-oxidot tartalmaz, melyet a gyártás során az üveg alapanyagához adnak hozzá. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben csiszolható a kész termék, szebb a fénye és jellegzetesen csengő hangja lesz.

Facebook

Őszi textúrák

Tökéletes textúrák lakásunk őszre hangolásához: kötött anyagok, vesszőfonatos kiegészítők, bőr és fa bútorok

Facebook

Postán küldve

Reméljük, hogy a postán küldött levelek és üdvözlő lapok sosem tűnnek el teljesen. Amikor kiválasztjuk a levélpapírt vagy a képeslapot, esetleg saját kezűleg díszítjük ezeket (matrica, szalag, strassz stb.), azzal azt üzenjük a címzettnek, hogy nem csak gondoltunk rá, de sok időt és energiát is áldoztunk arra, hogy őt meglepjük és boldoggá tegyük. Az elektronikus képeslapok és e-mailek ezt sosem fogják pótolni.

Facebook