Archívum

Saját munka 32.

Néhány előtte-utána kép korábbi munkáimból válogatva

Tükör

A tükör funkcionális és dekorációs tárgy is egyben, ezért körültekintéssel válasszuk ki a megfelelő darabot otthonunkba – legyen az bútorboltban készen vásárolt, képkeretezőnél egyedileg készült vagy éppen egy antik darab.

Home staging 2.

A Home Staging lényege, hogy az eladandó ingatlant a leendő vevők számára minél kívánatosabbá tegyük. Ez akkor a legnehezebb, ha az ingatlan az eladási folyamat alatt is lakott. Ilyenkor a „személytelenítés” a legfőbb feladat. Fontos a jó adottságok kihangsúlyozása, a térkapcsolatok és a kihasználhatóság megmutatása.
Részletekért keresse fel honlapomat: http://classicinteriors.hu/hu/

Március 15. alkalmából

Piros-fehér-zöld enteriőr ötletek március 15-e alkalmából

Sminkasztal

A sminkasztal kerülhet a hálószobába, a fürdőszobába vagy a gardróbszobába is

Régi toalett

Lehetőségek a modern, vízöblítéses toalett megjelenése előtt

Saját munka 30.

Előtte-utána képek a 66 nm-es panellakásról

Saját munka 29.

Pályázatra terveztem: valódi szobaként berendezett fürdőszoba, mely nem csak egy kiszolgálóhelyiség

Classic Blue

A Pantone cég minden decemberben kihirdeti a következő év színét, ami hatással van a lakberendezésre is. 2020-ban az év divatszíne a 19-4052 számú Classic Blue, ami magyarul klasszikus kéket jelent.
Ez egy megnyugtató, közepesen sötét kék, mely ugyan hűvös, mégsem túl hideg szín. A klasszikus jelző már sugallja, hogy olyan árnyalat, ami időtálló, elegáns és harmóniát áraszt. A régi értékek visszahozatalát szimbolizálja.
Alapszínnek és fókuszpontnak is kiváló. Mivel nem élénk árnyalat, nagy mennyiségben is bátran használhatjuk, akár mind a négy falfelületen. Könnyen feldobható vele egy semleges színpaletta anélkül, hogy túlzottan meghatározó lenne a jelenléte. A kék nem ételszín, ezért konyhában és étkezőben csak jelzés értékkel, visszafogottan alkalmazzuk. Szinte bármilyen stílushoz jól illik.
Kérje lakberendező segítségét, hogy otthonában stílusosan jelenjen meg a 2020-as év színe.

Toalett kiegészítők

Antik (jellegű) kiegészítők a legkisebb helyiségbe – ez is lehet stílusos