Archívum

Pasztellek

A pasztellek családjába olyan színek tartoznak – árnyalattól függetlenül –, melyek nagyon világosak és alacsony a telítettségük. Szinte az összes lakberendezési stílusban helyet kapnak, mert visszafogottak, nagy részük pedig semleges hátteret ad. Ide tartozik például a közkedvelt bézs, púder és krémszín is. Bátran használhatjuk a pasztellszíneket nagy felületeken, egymással jól kombinálhatók és tágítják a térérzetet. A csoport a nevét a képzőművészeti technikáról kapta. Az itt alkalmazott krétákkal ilyen világos, légies színek érhetők el.

Facebook

Edward-stílus

Az Edward-kori (1901-1910) enteriőrökben a klasszikus és formális berendezés mellett jóval világosabb összhatást, nagyobb kényelmet és letisztultabb vonalakat találunk az azt megelőző Viktoriánus korhoz képest. Főbb színei: magnólia, fehér és törtfehér, krémszín, halvány zöldek, világos szürkéskékek.

Facebook

Nyári színek

A nyár színei az otthonunkban

Facebook

Tradicionális

A tradicionális lakberendezés egyik alappillére a szimmetria

Facebook

Takaró

A kanapéra vagy az ágy végébe „hanyagul ledobott” takaró nem csak színfolt lehet, de mozgalmasságot is visz a térbe, így remek dekorációs elem

Facebook

Formára vágva

Formára vágott bokrokat nem csak a kert, hanem a házon belüli terek díszítésére is használhatunk

Facebook

Tavaszi színek

A tavasz színei az otthonunkban

Facebook

Klasszikus húsvét

A klasszikus stílusú otthonok húsvéti dekorálásához megéri antik/vintage darabokat választani a teljes összhang érdekében

Facebook

Kávézó asztal helyett

Ha alkalmanként több ülőhelyre lehet szükség a nappaliban, de nem szeretnénk zsúfolttá tenni a teret, a kávézó asztal helyett beállított kárpitozott puff vagy ottomán a megoldás. Kényelmes ülőhely lesz, mely egy tálca használatával asztalként is funkcionál.

Facebook

Beépítve

A beépített szekrények és polcok sokkal elegánsabb hatást keltenek, mint a szabadonálló változatok

Facebook