Archívum

Használatban

A használatban lévő konyhai és fürdőszobai textileket is tárolhatjuk stílusosan

Krémszín

A krémszínt fehér és kevés sárga összekeveréséből kapjuk. A lakberendezésben gyakran használják tiszta fehér helyett, amikor az túl harsány vagy steril benyomást keltene. Klasszikus stílusok esetén régies hatást érhetünk el vele, ami az antik tárgyakhoz tökéletesen illik. Nevét azon tehenek tejéről kapta, melyeket sárga virágokban gazdag réten legeltetnek.

Konyhasziget

A konyhaszigetet kiemelhetjük azzal, ha a szekrényektől eltérő színt kap

Antik a modern környezetben

Antik bútoraink nagyon jól integrálhatók modern bútorokkal berendezett térbe. Az eredmény talán meglepő, de mindenképpen elegáns hatást kelt.

Home staging 2.

A Home Staging lényege, hogy az eladandó ingatlant a leendő vevők számára minél kívánatosabbá tegyük. Ez akkor a legnehezebb, ha az ingatlan az eladási folyamat alatt is lakott. Ilyenkor a „személytelenítés” a legfőbb feladat. Fontos a jó adottságok kihangsúlyozása, a térkapcsolatok és a kihasználhatóság megmutatása.
Részletekért keresse fel honlapomat: http://classicinteriors.hu/hu/

Március 15. alkalmából

Piros-fehér-zöld enteriőr ötletek március 15-e alkalmából

Konyhakert

Még egy konyhakert is lehet stílusosan megtervezett

Umbrabarna

Az umbrabarna egy sárgás, sötétbarna árnyalat. Természetes föld pigmentből állították elő, mely lelőhelyéről, az itáliai Umbria tartományról kapta a nevét. Nyers és égetett változatát is alkalmazzák. Ma az umbrabarna színt leginkább az antikolás bútorfestési eljárás során használják: régies hatást érhetünk el, ha egy eltérő színű alapra vékonyan, árnyékolási céllal visszük fel.

Saját munka 30.

Előtte-utána képek a 66 nm-es panellakásról

Ajtó lap és tok szín

Eltérő színű ajtólap és ajtókeret – kevésbé megszokott, mégis elegáns megoldás