Arhívum | december 2021

Kültéri szilveszteri dekor

Kültéri dekorációs ötletek szilveszterre

Facebook

Festékpaletta 28.

Kékeslilák, mályvák, bíborlilák – egyik sem átlagos vagy „biztonságos” választás, de kellemesen megnyugtató hangulat érhető el általuk

Facebook

A karácsony 12 napja

A karácsony 12 napja az Adventet követő ünnepi időszak, mely december 25-én, az első ünnepen kezdődik és január 6-ig, azaz Vízkeresztig tart. Alapja egy angol vers, mely 1780-ban tűnt fel először és valószínűsíthetően francia eredetű. A később megzenésített vers arról szól, hogy egy szerelmes milyen ajándékokat ad kedvesének minden nap – minden nap egyel többet. Akkoriban az ajándékok beszerzése, illetve osztogatása ezen időszak alatt folyamatos volt. A tévhittel ellentétben nincs bibliai utalása a versikének.

Facebook

Fekete karácsony

A fekete nem éppen karácsonyi szín, de egy kis csillogással bármi lehetséges

Facebook

Talp elrejtése 2.

Ötletek a nem túl esztétikus karácsonyfa talp elrejtésére

Facebook

Rajongóknak

Karácsonyi díszek rajongóknak

Facebook

A 2022-es év színe

A Pantone cég minden decemberben kihirdeti a következő év színét, ami hatással van a lakberendezésre is. 2022-ben az év divatszíne a 17-3938 számú Very Peri, ami magyarul „nagyon meténg”-et jelent. Kifejezetten erre az alkalomra alkották meg.
Ez egy puha, kellemes liláskék árnyalat, mely szinte pasztellnek hat, pedig nem az. A kéket vörös helyett inkább rózsaszínnel keverték, ez adja a kissé légies hatását. Mivel jóval több benne a kék, mint a rózsaszín, így a kékek közé sorolható. Nyugalmat áraszt, ugyanakkor kíváncsiságot is ébreszt a szemlélőben.
Közepesen sötét árnyalat, ezért nagyobb mennyiségben is használható. Jól illik a vidéki és shabby chic stílusokhoz, gyerekszobába, hálószobába, de akár otthoni irodába is. Egy semleges színekből álló palettát tökéletesen felfrissít, mivel hűvös árnyalat.
Kérje lakberendező segítségét, hogy otthonában stílusosan jelenjen meg a 2022-es év színe.

Facebook

Csúcsdíszek

Szokatlan csúcsdísz ötletek a karácsonyfára

Facebook

Saját munka 40.

Egy panel fürdőszoba és mellékhelyiség stílusváltása
A fókuszban a Coordonné posztertapétája a Biggie Home-tól
A korábbi állapot itt nézhető meg:
https://blog.classicinteriors.hu/?p=6424

Facebook

Ehető dekoráció 6.

Ehető dekorációk Mikulásra

Facebook