Archívum

Könyvtári létra

Könyvtári létrák felhasználása más helyiségekben

Fali dekorációk

Képek helyett más dekoratív tárgyakkal is díszíthetjük otthonunk falát

Trompe l’oeil 2.

A trompe l ‘ oeil (francia: a szem becsapása) egy olyan művészi technika, amely valósághű ábrázolási módot használ annak az optikai illúziónak a létrehozásához, hogy az ábrázolt tárgyak három dimenzióban léteznek

Dekoratív világítás 2.

A világítás elrejtése helyett tegyük a szoba díszévé a csodás lámpákat és csillárokat

Fehér karácsony

Hófehér karácsony – lakáson belül

Terrakotta

A terrakotta szín az égetett agyagról kapta a nevét (terra cotta = megsütött föld). Alapja a narancssárga, mely egy kevés barnát tartalmaz, ezáltal veszít erejéből és egy visszafogottabb földszín lesz belőle. Meleg és természetközeli, barátságos hatása otthonossá teszi a teret.

Színes mennyezet

Ne féljünk színesre festeni a mennyezetet!

Krémszín

A krémszínt fehér és kevés sárga összekeveréséből kapjuk. A lakberendezésben gyakran használják tiszta fehér helyett, amikor az túl harsány vagy steril benyomást keltene. Klasszikus stílusok esetén régies hatást érhetünk el vele, ami az antik tárgyakhoz tökéletesen illik. Nevét azon tehenek tejéről kapta, melyeket sárga virágokban gazdag réten legeltetnek.

Tükör

A tükör funkcionális és dekorációs tárgy is egyben, ezért körültekintéssel válasszuk ki a megfelelő darabot otthonunkba – legyen az bútorboltban készen vásárolt, képkeretezőnél egyedileg készült vagy éppen egy antik darab.

Home staging 2.

A Home Staging lényege, hogy az eladandó ingatlant a leendő vevők számára minél kívánatosabbá tegyük. Ez akkor a legnehezebb, ha az ingatlan az eladási folyamat alatt is lakott. Ilyenkor a „személytelenítés” a legfőbb feladat. Fontos a jó adottságok kihangsúlyozása, a térkapcsolatok és a kihasználhatóság megmutatása.
Részletekért keresse fel honlapomat: http://classicinteriors.hu/hu/