Arhívum | január 2022

Ólomkristály

Az ólomkristály legalább 24% ólom-oxidot tartalmaz, melyet a gyártás során az üveg alapanyagához adnak hozzá. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben csiszolható a kész termék, szebb a fénye és jellegzetesen csengő hangja lesz.

Facebook

Saját munka 41.

Hét év után eljött a változtatás ideje 🙂 előtte-utána

Facebook

Történelmi lakberendezési stílusok

Történelmi lakberendezési stílusok kialakításához tanulmányozzuk kortárs festők enteriőr festményeit. Mivel sem a fotózás, sem lakberendezési magazinok nem léteztek még, ezek adnak hű képet az adott kor bútorairól, fal- és padlóburkolatairól, dekorációs elemeiről és a terek arányairól.

Facebook

Mosogatók

Milyen mosogatót válasszunk: egymedencéset, kétmedencéset, csepptálcával vagy nélküle?

Facebook

Tárolás a garázsban

Okos tárolási megoldásokkal a kicsi garázsban is sok dolog elférhet még az autó mellett: kerti szerszámok, sportfelszerelés, szezonális dekorációk, barkácssarok stb. Használjuk ki a falfelületeket és terjeszkedjünk a mennyezet felé.

Facebook

Hó-NEMemberek

A szokványos hóembereken túl

Facebook

Türkiz 2.

A türkiz egy élénk, vidám, zöldet tartalmazó kék árnyalat. A karibi vizek és a mediterrán tenger színe, ezért elsősorban a vízre, a tengerpartra asszociálunk általa. Nagyon jó kiegészítő szín a semleges árnyalatok mellé (fehér, szürke, bézs, barna stb.), vitalizálja a teret. Közkedvelt a lakberendezésben. Nagyobb mennyiségben inkább napos helyiségekben használjuk. Nevét a féldrágakőről kapta.

Facebook

Téli munkák

Ha keményebbre fordul a tél, néhány dolgot el kell végezni a ház körül, a biztonságunk érdekében: jégcsapok leverése az ereszről, lépcső és kerti út megtisztítása a hótól, házunk előtti járdaszakasz síkosságmentesítése

Facebook