Archívum

Shaker tárgyak

A kézzel készült shaker bútorok és használati tárgyak szépsége magas minőségükben és egyszerűségükben rejlik. Visszafogott, meleg színeik otthonossá teszik a puritán berendezésű lakótereket.

Facebook

Szemétből

Saját kezűleg elkészíthető használati tárgyak szemétből – gondold át, mielőtt kidobod!

Facebook

Törölköző tárolás

Hogyan tároljuk a használatban lévő törölközőket a fürdőszobában: falra/ajtóra szerelt akasztókon, falra/ajtóra szerelt rúdon, szabadonálló törölköző tartón?

Facebook

Tárolás a garázsban

Okos tárolási megoldásokkal a kicsi garázsban is sok dolog elférhet még az autó mellett: kerti szerszámok, sportfelszerelés, szezonális dekorációk, barkácssarok stb. Használjuk ki a falfelületeket és terjeszkedjünk a mennyezet felé.

Facebook

Gardrób elrendezés

Egy gardróbszoba zónái: cipős, fehérneműs, tárolós

Facebook

Gyári csomagolás helyett

A megvásárolt terméket a gyári műanyag csomagolásából tegyük át egy dekoratív tárolóba, ami a polcon is jól mutat (és lehetőség szerint nem műanyag)

Facebook

Boltokban

Egy boltban fontos, hogy a termékek stílusosan legyenek kiállítva, ezzel is ösztönözve a betérőket a vásárlásra. Az antik tárolók mindig segítséget nyújtanak ebben.

Facebook

Használatban

A használatban lévő konyhai és fürdőszobai textileket is tárolhatjuk stílusosan

Facebook

Könyvtárolás

Beépített könyvszekrény, szabadon álló polcos elem vagy falra rögzített polcok? Mindegy. A lényeg úgyis az, ami rajta van – a könyvek.

Facebook

Őszi előszoba

Az esős, hűvös őszi időben már fontos, hogy ne csak a kabátoknak és táskáknak, hanem a sáros cipőknek, vizes esernyőknek és sapkáknak, sálaknak is legyen hely az előszobában hazaérkezéskor

Facebook