Archívum

Saját munka 33.

Pályázatra terveztem: modern farmház stílus egy vidéki kis faluban épülő családi házban

Körasztal

Bár a kerek étkezőasztal sokkal kényelmesebb egy ebéd/vacsora partihoz, több helyet foglal el a térből, mint egy ugyanakkora férőhelyes szögletes asztal

Chartreuse

A chartreuse szín a színkörön éppen félúton helyezkedik el a zöld és a sárga között. Bár élénk árnyalat, a közepesen sötét tónusa miatt mégsem túl hivalkodó. Fókuszpontnak kiváló, de nagy felületeken is jól mutat. Utóbbi esetben semleges színekkel ellensúlyozzuk. Nevét a kartauzi szerzetesek által 1764 óta gyártott francia likőrről kapta, mely 130 féle növényből készül, ez adja természetes sárgászöld színét.

Saját munka 32.

Néhány előtte-utána kép korábbi munkáimból válogatva

Húsvéti teríték

Az ünnephez illő terítékkel az étkezések is kellemes húsvéti hangulatban zajlanak

Váza helyett

Ha nincs otthon megfelelő váza a virágoknak…

Virágdekor

Egyszerű, de elegáns dekoráció friss tavaszi virágokból

A pulyka

A Hálaadás legfőbb dekorációs motívuma a pulyka

Babakék

A babakék az égszínkéknek egy pasztell árnyalata. Ahogy a neve is mutatja, említése erős asszociációs kapcsolatban van a fiú újszülöttekkel. Azonban “felnőttesebbé” tehetjük ezt a színt, ha barnával, feketével vagy bézzsel kombináljuk.

Pezsgőszín

A pezsgőszín egy elegáns, semleges, pasztell árnyalat, mely a bézshez áll a legközelebb. Tartalmaz sárgát és narancssárgát. Matt felületen használva vintage hatást, fényesebb felületeken alkalmazva luxus érzetet kelthetünk vele. Nevét az italról kapta.