Lépcső alatti tér kihasználása

Legtöbben azt gondolják a házban lévő lépcső alatti kis területről, hogy csak tárolóként hasznosítható. Tároló helyből mindig kevés van, éppen ezért ez egy nagyon jó megoldás. Beépített, egyedi bútorokkal tökéletes a kihasználtság. Azonban nem csak erre lehet pluszban szüksége az ott lakóknak, más funkció is illik ehhez a kis térhez.
Kedvenc könyvünket egy kuckós sarokban olvasgatni a legjobb. Építsünk be egy padot a lépcső alá, tegyünk rá kényelmes ülőpárnát, bástyázzuk körbe puha díszpárnákkal, szereljünk fel egy fali lámpát és máris kész a tökéletes könyvmoly menedék.
Otthoni irodára egyre inkább szükségünk van, de nem mindig áll rendelkezésre külön helyiség erre a célra. A lépcső alá kényelmesen befér egy kisebb íróasztal, amit akár körbe is polcozhatunk, így nem csak a laptopnak lesz hely, hanem irodaszereknek és néhány iratnak is.
Sokak vágya külön mellékhelyiség a vendégek számára. A szélesebb lépcső alatt, okosan elrendezve megteremthetjük ezt. Ide elegendő egy kagyló, egy kézmosó és egy törölköző tartó. Legyen mindegyik falra szerelhető változat, így nagyobbnak tűnik majd a tér.
Ha a lépcső közvetlenül a bejárati ajtó mellett van, használjuk ki a lehetőséget egy kényelmes előszobai fogadó rész kialakításához. Külön szekrény helyett ide kerülhet az akasztó a kabátoknak, polc a cipőknek és egy párnázott ülőke.
Ez csak néhány a számos megoldás közül. Kérje lakberendező segítségét, hogy kiaknázhassa az otthonában rejlő összes lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük