A lakberendező

Miért fogadjak fel lakberendezőt? Általában ez a kérdés fogalmazódik meg először, ezzel a szakmával kapcsolatban.
Mert komoly költséget takaríthat meg nekem. Hogyan?
A jó lakberendező nem csak úgy „összedob” valamiféle kinézetet a lakásnak, hanem gondos tervezés során pontosan a tulajdonos igényei és a lakás adottságainak figyelembevételével a lehető legtökéletesebb enteriőrt alkotja meg. A folyamat során leveszi a teher nagy részét a tulajdonosok válláról. Elkészíti a burkolási és világítási terveket, falnézeteket és térbeli képeket a látványtervekhez. Intézi a méréseket, a szakemberekkel történő egyeztetéseket, a megfelelő anyagok felkutatását, a munkálatok ellenőrzését és még sorolhatnánk. A felmerülő problémák sem a tulajdonosok idejét rabolják, hanem a lakberendező oldja meg őket. Természetesen mindezt folyamatos egyeztetés mellett.
 

Tapasztalataim szerint a tulajdonosok túl későn fordulnak szakemberhez, amikor rájönnek, hogy egyedül mégsem tudják megvalósítani elképzeléseiket. Addigra azonban már sok pénzt és időt fordítottak – gyakran feleslegesen – egy olyan tevékenységre, melynek eredményével nem elégedettek. Megtörténtek a nehezen, vagy nem megváltoztatható szerkezeti átépítések, sőt legtöbbször már a burkolás is. Ideális esetben a lakberendező már az új ház tervezési fázisánál bekapcsolódik a folyamatba és az építésszel, kivitelezővel, tulajdonossal együttműködve közösen alakítják ki a végeredményt. 
Kérem, tekintse meg honlapomat. Amennyiben úgy gondolja, hogy bármiben segíteni tudok Önnek, forduljon hozzám bizalommal.  
www.classicinteriors.hu

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük