Szín- és stílustanácsadás

Az emberek tudatában vannak annak, hogy az otthonuk színe kifejezi a személyiségüket, de a színárnyalatok széles választéka könnyen zavaróvá és rémisztővé válhat.
Tény, hogy a szín lakásunk megjelenésének és esztétikájának legrugalmasabb eleme. A rugalmasságot az ezernyi különféle színárnyalat teszi lehetővé. A szín egy adott helyiségben lévő összes elem összekapcsolását és egymásnak való megfeleltetését nagyon leegyszerűsíti.
Azzal azonban már nincs mindenki tisztában, hogy az egyes helyiségeknek, funkcióknak milyen színek felelnek meg leginkább, illetve, hogy egyes színek és árnyalatok miként hatnak közérzetünkre, viselkedésünkre.
Természetesen egyéni ízléstől, az aktuális divattól is függhet, hogy ki milyen színt választana legszívesebben otthonába. Ezen kívül azonban még számos más tényezőt is figyelembe kell venni (pl. a már meglévő és ott is maradó elemek, tájolás, stb.). Ezért a színválasztást egy lakberendező segítségével lehet a legnagyobb sikerrel véghezvinni.
A lakás stílusa is éppilyen fontos. Sokan nem gondolják, hogy ennek bármi szerepe lenne, a legtöbb ember számára elég, ha a nekik tetsző tárgyakat összezsúfolják egy helyre. Az otthon összhangját segít megteremteni, ha egy téma/szín/gyűjtemény vagy bármilyen más, meghatározó elem köré csoportosítjuk a dolgokat. Ha valakinek konkrét elképzelése van a stílusról, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, vagy épp ellenkezőleg, nem tudja, hogyan lehetne stílusos az otthona, kérje lakberendező segítségét.
A lakás, ház vagy akár csak egyetlen szoba részletes feltérképezése után a Tulajdonossal átbeszéljük, milyen lehetőségek jöhetnek szóba a szín-, vagy stílusválasztás során. Ezen folyamat végeredményeként juthatunk el a legoptimálisabb összeállításhoz. A konzultáció után két lehetőség áll a Tulajdonos rendelkezésére:
– csak dokumentáció
– végrehajtás közösen
Keresse fel honlapomat a részletekért:
http://www.classicinteriors.hu/

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük